På Rena tilbys studier innenfor økonomi og ledelse. Våre studier består av emner innen bedriftsøkonomi, regnskap og revisjon, organisasjonsteori, ledelse, markedsføring og strategi. Rena har også attraktive studier innen musikk, krisehåndtering, service og medier.

Bachelorstudiene tilbys på heltid og er særskilt egnet for førstegangsstudenter. Vi har også flere årsstudier og deltidsstudier. Disse passer for de som ønsker videreutdanning, og er mulig å ta ved siden av jobb.

På Rena tilbyr vi også en meget populær Mastergrad i offentlig styring og ledelse (MPA). Studiet er tilrettelagt slik at det kan kombineres med jobb.

I studentmiljøet på Rena skjer det mye, og mange engasjerte studenter sørger for drift av eget studenthus, idrettslag (RSI), kulturgruppe m.m.

Aktiviteter på Rena

Det skjer også mye på kultur- og idrettssiden ellers i kommunen. Kulturhuset har fasiliteter som bibliotek, kafé og kino. Det arrangeres også konserter og forestillinger. Rena idrettspark finner du i Rena Leir. Dette er et komplett idrettsanlegg hvor du finner bl.a styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype. 

Rena og omegn har også ypperlige forhold for et allsidig friluftsliv, bl.a møtes to av Norges beste fiskeelver, Glomma og Renaelva, her. I tillegg finnes både en 18-hulls golfbane, bowlinghall og 2 mindre alpinanlegg i kommunen, Rena Alpin og Skisenter og Furutangen. Vi kan også nevne at rikssenteret for fallskjermhopp, Østre Æra, som er Norges største hoppfelt, ligger i kommunen. Campus Rena og Åmot kommune tilbyr et mangfold med noe for enhver smak!

Savner du flere fristelser, er det mulig å ta buss eller tog til en av de nærliggende byene, Elverum eller Hamar, og Oslo er kun 17 mil unna. Veien er også kort til Trysilfjellet som er en av Norges største skidestinasjoner.

Fasiliteter på Campus

Avdelingen disponerer et godt tilrettelagt høgskolebygg, som gir gode studieforhold med et rikholdig bibliotek, godt med grupperom og lesesalsplasser, og trådløst nettverk. Studentsamskipnaden driver café og bokhandel på campus.

Campus Rena siden
Campus Rena entre
Fram Campus Rena
Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • "Greven" var på Rena

    "Greven" var på Rena

    Musikkstudentene på Rena har hatt manager/artist Gunnar Greve på besøk. Han ga en inspirerende og lærerik forelesning om både businessdelen og den utøvende delen av musikkbransjen.

  • Har du lyst til å reise til Namibia og se hvordan pengene fra Skills blir brukt? Husk søknadsfrist 5. mai!

    Lyst på et reisestipend til Namibia?

    Studenter ved Høgskolen i Hedmark har en unik sjanse til å få oppleve resultatene av studentenes eget utviklingsprosjekt, Skills, med egne øyne. Flere av våre studenter har reist på uforglemmelige turer til Namibia. Nå kan det bli din tur!