Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2300 studenter og ca 180 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Sjekk også ut Brast (Brannvakta Studentersamfunn) sine nettsider for informasjon om kommende arrangementer for studenter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • Masterløft i lærerutdanningene

    Kunnskapsdepartementet har oppnevnt rektor Lise Iversen Kulbrandstad til å lede utvalget som skal arbeide med å utvikle grunnskolelærerutdanningene til mastergradsnivå. Høgskolen i Hedmark har også fått ansvaret for å etablere sekretariatet for dette arbeidet. 
  • Lidenskap for musikk

    - Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle like vitenskapsdelen og forskningen så godt, sier Mari Skullerud. Hun går Master i kultur og språkfagenes didaktikk med fordypning i musikk, og er lidenskapelig opptatt av faget.