Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2300 studenter og ca 180 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

 • Høgskolen i Hedmark inntar Paris

  UNESCO-hovedkvarteret i Paris er arena når Høgskolen i Hedmark gjennom PERL-nettverket arrangerer konferansen: ‘A Decade of Responsible Living: Preparing, Engaging, Responding and Learning’ 10.-11. mars.
 • Jobbe i barnehage?

  Arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning er en utdanning for deg som jobber i barnehage og som ønsker å øke din kompetanse. Søknadsfrist er utvidet til 15.april. 
 • Kollektiv kompetanseutvikling gir bedre læringsmiljø

  En god lærer blir enda bedre i en skole som driver systematisk kollektiv kompetanseutvikling over tid. Det gir bedre resultater for både elever og lærere. Det viser kartleggingen av prosjektet «Bedre læringsmiljø» som SePU, Høgskolen i Hedmark, har gjennomført for Utdanningsdirektoratet.
 • Husk søknadsfrist 1. mars!

  Flere av studiene ved Høgskolen i Hedmark tilbys gjennom Lokalt opptak og har søknadsfrist 1. mars. Samme frist gjelder også for enkelte søkergrupper til studier i Samorda opptak.