Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • Nine nationalities compete in Evenstadløpet

    Nine nationalities compete in Evenstadløpet

    LastSaturday (15/11) a lot of people got themselves prepared for the Thanksgiving Party (Høsttakkefest) at Campus Evenstad. However, twenty sportive students and employees got up early that day to deserve the evening party drinks by running the famous Evenstadløpet.

  • Høsttakkefest og kvalitetsstipend

    Høsttakkefest og kvalitetsstipend

    Lørdag 15. november var det klart for høsttakkefest på Campus Evenstad igjen. I tillegg skulle kvalitetsstipendene for beste bacheloroppgave i skogbruk, utmarksforvaltning og beste masteroppgave deles ut.