Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Nyheter

  • Markus Orlien er vinner av vår studiestartkonkurranse.

    Glad vinner

    -Dette var veldig moro.  Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle vinne, sier Markus Orlien. Han er den heldige vinneren av studiestartkonkurransen vår, og stikker av med et reisegavekort til en verdi av 2500 kroner. 

  • Professorer om kjøtt og markedsføring

    Professorer om kjøtt og markedsføring

    Ved avdelingen for økonomi- og ledelsesfag ble Forskningsdagene 2014 feiret med tiltredelsesforelesning med avdelingens to nyeste professorer. Sjur Kasa og Bård Tronvoll ble introdusert til et nysgjerrig og interessert publikum av en tydelig stolt dekan, Peer Jacob Svenkerud.