Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • 117 nye hybler fordelt på to bygg er i ferd med å realiseres på Campus Evenstad

    117 nye hybler på Evenstad

    To flunkende nye bygg har reist seg på rekordtid på Campus Evenstad. Byggene rommer 117 nye studenthybler som skal være innflytningsklare til skolestart i august. 

  • Utferd til Larvik

    Utferd til Larvik

    Andreårsstudentene på bachelorprogrammene i agronomi og landbruksteknikk har hatt emnet miljø, klima og teknologi. Studentene har vært på flere utferder, den siste utferden gikk til Brødrene Dahls kompetansesenter i Larvik.