Campus Elverum er stedet for deg som er interessert i å studere eller arbeide med helse- og idrettsfag på høgskolenivå. Avdelingen har ca. 1500 studenter og 110 ansatte.Campus Elverum holder til i moderne lokaler på Terningen Arena med blant annet ca. 600m2 øvingsavdeling for studenter innen sykepleie, idrettshall, turnhall og ca. 1200m2 bibliotek med leseplasser og grupperom.

Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter ved Campus Elverum

  • Spennende utvekslingsmulighet til Sudan

    Spennende utvekslingsmulighet til Sudan

    Høgskolen i Hedmark har partnerskapsavtale med det velrennomerte Ahfad University for Women i Sudan om utveksling av fagpersoner innenfor rammen til Fredskorpsets helseutviklingsprogram. Nå utlyses et nytt utvekslingsoppdrag på 6 - 13 måneder som fredskorpsmedarbeider i Khartoum.

  • Sykepleierstudent

    Intervju med en sykepleierstudent

    «Du vet ikke hvilken jobb du ender opp med til slutt, fordi arbeidsmarkedet er så stort!» sier Mari Synnøve Berget. Mari er 21 år og har fra før fagbrev som ambulansearbeider. Hun er aktivt medlem i Løten Rødekors Hjelpekorps. Høsten 2014 startet hun på første året på bachelor i sykepleie.