Campus Elverum er stedet for deg som er interessert i å studere eller arbeide med helse- og idrettsfag på høgskolenivå. Avdelingen har ca. 1500 studenter og 110 ansatte.Campus Elverum holder til i moderne lokaler på Terningen Arena med blant annet ca. 600m2 øvingsavdeling for studenter innen sykepleie, idrettshall, turnhall og ca. 1200m2 bibliotek med leseplasser og grupperom.

Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter ved Campus Elverum

  • Professor Eivind Skille

    –Snøscooter er en naturlig del av friluftslivet

    Professor Eivind Skille ved Høgskolen i Hedmark, Avdeling for folkehelsefag reagerer på kronikken seks tidligere miljøvernministre og Naturvernforbundet hadde i VG 17. november der de mener snøscooterkjøring fortsatt bør forbys med henvisning blant annet til folkehelsa. 

  • Studenter som er stresset før eksamen er ikke så uvanlig (Illustrasjonsbilde: Colurbox.com).

    Ta kontroll over nervene

    Gruer du deg til eksamen? Det er hjelp å få. Møt opp på kurs i eksamensmestring onsdag 19.november fra kl 15.00 til 16.30 i auditorium 3 i Terningen Arena. 

Kalender

Ingen tilgjengelige hendelser