Økonomi og ledelse

Studier innen økonomi og ledelse er aldri bortkastet!

Studier innenfor økonomi og ledelse er for deg som vil lære hvordan økonomiske analyser gjøres, hvordan ledeskap utøves, og hvordan økonomiske og administrative beslutninger bør treffes. Uteksaminerte kandidater er etterspurt i privat og offentlig sektor, både regionalt, nasjonal og internasjonalt.

Campus Rena tilbyr utfordrende studier innen administrasjon, ledelse, service, økonomi, regnskap, finansiering, budsjettarbeid, strategi, markedsføring og innovasjon. Disse studiene gir en anvedelig og god plattform som er relevant for mange virksomheter og bransjer. Ønsker du å jobbe med regnskap eller revisjon, personal, bli mellomleder i en bedrift, starte eget firma eller fylle på med et årsstudium for å bytte beite, er dette studiene for deg. 

 

Våre tilbud studieåret 2014-2015:

 

Årsstudier

Bachelorstudier

Masterstudier

Påbyggingsstudier

Halvårsstudier og videreutdanninger  

Kurs og oppdragsstudier (betalingsstudier)

Nært arbeidslivet

Utdanningene innen økonomi og ledelse legger stor vekt på nærhet til praksisfeltene. I mange av fagene trekkes det inn næringslivsledere og fagfolk, det legges til rette for karrieredager, studentene har praksisopphold eller reiser rundt på bedriftsbesøk.

 

Y-veien

Har du fagbrev fra videregående innen servicefag? Da kan du søke vår Bachelor i serviceledelse og markedsføring uten generell studiekompetanse. Mer informasjon om denne muligheten finner du i studieomtalen og på sidene til opptakskontoret.

Les også intervjuet med Lene som søkte seg inn via Y-veien.

 

Bedriftsbesøk viser verden 

 

Studentene Frederick Marthinsen (t.v.), Martin Vig, Ruth Line Bertelsen, Mona Andreassen Idris og Fredrik Formo var godt fornøyd med besøket hos Norsk Tipping. 

 

 

Gode karrieremuligheter

Norges autoriserte regnskapsføreres forening gir deg gode argumenter for hvorfor du bør ta en regnskapsutdanning.

 

Voksne studenter

Campus Rena har svært mange voksne studenter som studerer ved siden av jobb. Mange av studiene er tilrettelagt nettopp med tanke på denne målgruppens behov for fleksibilitet. En god blanding av unge mennesker og studenter med litt mer arbeidslivserfaring gir en nyttig dimensjon til studiemiljøet.

Det er aldri for sent å bli student!